Kategóriák

Iránytű (politikai blog)

A magyar politikai életről...

Friss topikok

Archívum

Dániel Péter vs. Horthy Miklós ft. Jobbik

2012.05.16. 15:50 Iranytu

horthy_1337174224.jpg_851x315

Vörös festékkel öntötte le a frissen felavatott Horthy-szobrot Dániel Péter (szocialista aktivista, ügyvéd). A nyilvánvalóan feltűnési viszketegségben és egyéb agybetegségekben szenvedő rongáló már korábban bejelentette a Facebookon, hogy mire készül.


Biztos sokatokkal előfordult már az a kellemetlen helyzet, amikor nem tudjátok eldönteni Facebook-on, hogy hogyan szólítsatok meg valakit egy kommentben, mivel a vezeték- és keresztnevük is "keresztnév", de ez a téma most egyáltalán nem tartozik ide.

A fenti képet (melyet blogunk szétfotosoppolt) az elviekben ügyvéd, de mostanában szocialista aktivista töltötte fel Facebook oldalára, miután bebizonyította a világnak, hogy mennyire ügyes. Találékonyságát bizonyítja, hogy "tömeggyilkos", és "háborús bűnös" szavakat tartalmazó táblát is a szobor nyakába akasztott. Tettét azzal magyarázta, hogy "tömeggyilkos háborús bűnösnek nem jár szobor egy demokratikus jogállamban." Azt még az MTI-nek sem sikerült megtudnia, hogy vajon mi alapján gondolta ügyvéd úr, hogy neki kell bíróként eljárni az ügyben, viszont a Hír24-nek azt nyilatkozta, hogy "nem fél, és a jövőben felállított Horthy-szobrokkal is hasonlóan fog elbánni". Az ügyben a Jobbik feljelentést tett.

A rendőri helyszínelés után a megrongált szobrot elszállították a helyszínről, hogy minnél előbb helyre tudják állítani, majd visszarakni a helyére.

Szedjük tehát szét ezt a rengeteg információt:
Dániel Péter, akitől még a Demokratikus Koalíciónak is sikerült elhatárolódnia, az utóbbi időben Fidesz-ellenes akcióiról híres. Elképzelhető, hogy így kívánta reklámozni ügyvédi irodáját, mert hát újabban minden celeb Ruttner Györgyöt választja megerőszakolós, drogos ügyeik elsimítására. Utoljálra azt hiszem októberben hallatott magáról, amikor a 3-dik kerületben öntötte le paradicsomlével az Alaptörvényt. Furcsa, hogy mindig piros löttyöket használ, bár jobban belegondolva elég ciki lenne, ha mondjuk sütőtöklével öntötte volna le a szerencsétlen Alaptörvényt, mert ugye az khm...narancssárga.

Egy Jobbikos magyar levente, becses nevén Szilágyi György úr pedig feljelentést tett a legfőbb ügyésznél, ráadásul elmegyógy intézebe is küldené szegény Dánielt... Ez szintén nem mindennapi, hiszen pl. Horthy nem csak a szélsőbalos pártokat, de később a szélsőjobbosokat is feloszlatta, ellehetetlenítette a működésüket. Itt a kérdés tehát: Ha a Jobbik kiállt Horthy szobra mellett, vajon Dániel Péter miért nem tud szemet hunyni ebben az ügyben? Lehet, hogy a fehérterror az oka, mivel hullottak az elvtársak serényen, de lehet, hogy csődközelben van az ügyvédi iroda. Sajnos ezt már soha sem fogjuk megtudni. Innen szeretnénk tehát ügyvéd úrnak további sok sikert kívánni élete nagy harcaiban, pereiben, és médiaszerepléseiben. A negatív reklám is jót tesz a népszerűségnek...
Ami pedig Horthyt illeti: mindenki döntse el maga, hogy milyen embernek tartja, mi ebben a kérdésben most nem foglalnánk állást.

2 komment

Címkék: Jobbik MSZP Fidesz Szilágyi György Politika Demokratikus Koalíció Iránytű Dániel Péter Ruttner György Horthy-szobor Horthy Miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://politikai-iranytu.blog.hu/api/trackback/id/tr94518212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.05.16. 19:54:00

Ennél hasznosabb dologgal is lehetne foglalkozni! Mint az ovisok egymást cseszegetitek!
süti beállítások módosítása